Disponible, al web de l’RTP, el documental sobre Lisboa’18

L’RTP ha publicat ja al seu web els dos episodis del documental ‘All aboard – Dentro da Eurovisão 2018‘, que va estrenar el passat dijous dia 27 de desembre. El documental l’han dirigit Miguel Pimenta i Nuno Galopim. Consta de dues parts; ahir divendres se’n va emetre la segona. En total, gairebé hora i tres quarts en què s’expliquen detalls de la complexa organització del certamen i que ofereix imatges inèdites entre bastidors i dinars de treball de l’equip que es va encarregar d’adequar l’Altice Arena de Lisboa per acollir el Concurs. L’emissió del primer episodi del documental la varen veure 610.000 persones, el que suposa el 14è programa del més vist a Portugal i el quart de la primera cadena de l’RTP. En total, l’emissió va gaudir d’un 12,3% de share. El programa comença amb les imatges de la victòria de Salvador Sobral l’any passat a Kiev, les seves contundents paraules dalt de l’escenari tot recollint el Micròfon de Vidre que l’acreditava com a campió; “la música no són focs d’artifici, sinó sentiments!” i la seva multitudinària arribada a l’aeroport de Lisboa. I tot seguit es reenganxa amb imatges de l’arribada, també al mateix aeroport, de les delegacions que havien de prendre part en l’edició d’enguany a la capital portuguesa. Podeu veure el documental clicant en els següents enllaços:

https://www.rtp.pt/play/p5247/e381679/documentario-eurovisao https://www.rtp.pt/play/p5247/documentario-eurovisao?fbclid=IwAR2q2lt-0cyfa9jK9oHMVN7oGv8iVHAEy2lgfkaWtT7l-HND1dMenusNPW4

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »