Representarà el Ken humà a San Marino a Tel Aviv’19?

La televisió pública de San Marino (SMRTV) ha fet públic avui un comunicat de premsa on anuncia que el seu representant al Festival d’Eurovisió 2019 ja està escollit. I que fins i tot ja tenen la cançó. No han volgut fer públic encara de qui es tracta; han anunciat que en les pròximes setmanes convocaran una roda de premsa internacional per fer pública la seva tria, mentre ara se centren en la postproducció del tema i l’enregistrament del videoclip promocional. Paral·lelament, Rodrigo Alves, més conegut com al Ken humà, ha piulat al seu compte oficial d’Instagram una informació amb què dóna a entendre que està treballant en un tema pop per participar al Festival d’Eurovisió. No parla de cap país en concret, però Wiwibloggs relaciona totes dues notícies, especulant amb la possibilitat que la tria de la SMRTV hagi estat, precisament, Alves. Si aquest fos el cas, es tractaria de la primera incursió d’Alves en el món de la música. De fet, Rodrigo Alves, brasiler i de 35 anys, és únicament conegut per la seva voluntat de transformar el seu físic en el del nino Ken, parella masculina de la popular Barbie. S’ha gastat mig milió de lliures esterlines en 103 operacions d’estètica per tot el cos. ha participat al Celebrity Big Brother britànic i a l’italià. En el seu piulet a Instagram, Alves cita explícitament l’etiqueta #Eurovision i apareix fotografiat junt al compositor italià Leo Marchi i el productor Alessio Fiorucci, que ja anuncia Alves com a fitxatge estrella a Shaky, la seva agència de management.

Malgrat això, cal remarcar que la cantant russa Daryanna va ser convidada per formar part de la Pre interna de San Marino amb el tema ‘Hi wi-fi‘, que tracta sobre la importància que concedim actualment al món virtual enlloc de la comunicació física. A priori, i segons explica el web Esckaz, Daryanna tenia la intenció de presentar aquest mateix tema a la Pre de Rússia, si finalment no la seleccionaven, l’enviava a San Marino. La peça ha estat escrita per la pròpia Daryanna, Oleg Chelshev (música) i Mikhail Zagot (lletra).

(Foto: El Comercio)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »