El Teatre Nacional de Tel Aviv acollirà la Red Carpet

No hi ha encara cap confirmació oficial, però ho avança l’edició en paper del diari israelià Yediot: el Teatre Nacional de Tel Aviv, Habima, acollirà la Red Carpet i la cerimònia oficial d’inauguració del Festival d’Eurovisió 2019. Inicialment s’havia apuntat que la cerimònia se celebraria als afores i a l’interior de l’edifici de l’Ajuntament de Tel Aviv, però l’organització del certamen ha considerat més adient el teatre, que es va fundar a Moscou al 1913 però que es va acabar instal·lant a Israel a causa de la persecució jueva a Rússia, ja que el Habima tan sols projecta obres en hebreu. La instal·lació va obrir les seves portes al 1945, a l’exclusiu Boulevard Rothschild, ubicat en una de les zones més exclusives de Tel Aviv.

Per una altra banda, ja és oficial que la cerimònia en què es farà el sorteig per saber en quines semifinals participarà cadascun dels països participants al Festival, es farà el pròxim dia 28 de gener al Museu d’Art de Tel Aviv. L’acte també inclourà el tradicional relleu de la bandera d’Eurovisió, que passarà de mans de Lisboa a la ciutat israeliana.

(Foto: Ambaixada d’Israel a Londres)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »