‘Muérdeme, ‘Hoy vuelvo a reír otra vez’ i ‘La clave’, virtualment classificades per a la gran Final espanyola

Darreres hores de votació! Aquesta mitjanit finalitza el termini perquè els fans puguin votar les seves tres cançons preferides al web eurovisiu de RTVE. I tot sembla indicar que ‘Muérdeme‘, interpretat per María, serà la virtual vencedora de la votació. ‘Hoy vuelvo a reír otra vez‘, de Noelia, i ‘La clave‘, de Natalia, ocupen la segona i la tercera posició, respectivament quan encara resten poc més de tres hores perquè acabi el període de votació. Hores d’ara, tan sols apareixen amb certes probabilitats d’aconseguir assaltar el tercer lloc el ‘No puedo más‘, de Famous, ‘La venda, de Miki, i ‘Qué será luego‘, d’Alba. De fet, totes tres estan a molt poca distància del tercer lloc. Fins ara ja s’han emès més de 186.000 vots. Les tres primeres classificades passen directament a la gran Final de la Pre espanyola, que es farà als estudis d’Operación Triunfo (OT) a Terrassa en un dia encara per determinar d’aquest mes de gener. Un jurat d’experts, format expressament per TVE, triarà els altres set temes de la Final d’entre la resta de cançons que no hagin aconseguit ser les més votades pels fans i els seguidors d’OT.

Malgrat tot, els concursants d’OT amb possibilitats d’anar a Eurovisió no han mostrat gaire entusiasme amb el projecte del Festival. Tan sols n’han fet referència als seus perfils de Twitter Marilia, Carlos Right, Julia, Damion i Marta. Als perfils de la resta, ni una sola referència al projecte Eurovisió ni a les cançons que els han assignat per intentar anar a Tel Aviv. Julia ha estat l’única que ha opinat sobre el seu tema, ‘¿Qué quieres que haga?‘, dient que li encanta. Marilia ha retuitat avui mateix al perfil oficial d’OT recordant que és el darrer dia per votar. Carlos Right va fer un piulet agraint la tasca de totes les persones que han composat algun tema per als participants del programa pensant en Eurovisió, afegint que estava “molt ilusionat” amb la cançó que li havien adjudicat. I Damion tan sols ha fet referència al seu tema ‘Sale‘ per fer una broma: la fotografia d’una botiga d’Alemanya amb el rètol anunciant rebaixes, o ‘Sale’.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »