Definit el panell de cançons de la Final espanyola

TVE ha publicat avui el títol de les set cançons que encara faltava per conèixer de totes les que participaran a la gran Final eurovisiva d’Espanya. Els set temes els ha escollit un jurat intern. Entre els autors de les peces destaquen India Martínez, Merche, Álex Ubago, Ánder Pérez, David Feito i Juan Luís Suárez (membre d’El Sueño de Morfeo) i Jesús Cañadilla i Alejandro de Pinedo (autors de l'”Algo pequeñito” de Daniel Diges).

Aquests darrers, Cañadilla i de Pinedo, són els autors de la cançó ‘Hoy soñaré‘, que defensarà Sabela. També ha estat escollida ‘La venda’, del terrassenc Miki, i que ha composat Adrià Salas, de La Pegatina. Miki i Natalia interpretaran a duo ‘Nadie se salva‘, el tema que han composat María Peláez, Nil Moliner i Javi Garabatto. Peláez i Moliner ja van tenir un tema a la Final espanyola del 2018; ella, l'”Arde“, d’Aitana, que va composar conjuntament amb Alba Reig. Moliner va participar l’any passat amb “Que nos sigan las luces“, que havia defensat Alfred García a la gran Final de 2018. El jurat de TVE també ha escollit “No puedo más‘, que interpreta Famous i que han composat Leroy Sánchez, Louis Biancaniello i Nolan Sipe. Julia també serà present a la Final amb el tema ‘¿Qué quieres que haga?’, que han escrit David Santiesteban i India Martínez. També participarà a la Final Carlos Right, amb ‘Se te nota‘, que han escrit Juan Pablo Isaza i Juan Pablo Villamil, ambdós, del grup colombià Morat. S’ha seleccionat també ‘Todo bien‘, de Marilia. La peça l’han escrita Sananda, Christ Wahle, Andreas Öhrn i Juan Carlos Fuguet.

Els autors dels altres tres temes escollits pel públic, a través de la votació que va finalitzar el passat dimecres, són Juan Luis Suárez, David Feito (ambdós, membres d’El Sueño de Morfeo), Victoria Riba, Nuria Azzouzzi i Rosa Martínez (‘Muérdeme‘, que interpreta María), Jacobo Calderón i Álex Ubago (‘Hoy vuelvo a reír otra vez’, de Noelia) i Merche, Ánder Pérez (coautor del ‘Dime‘ de Beth), Nuria Azzouzzi i Rosa Martínez (de nou!)

Els temes es podran escoltar complets dos dies abans de la gran Finbal. La data encara no ha estat anunciada. Tinet Rubira, productor d’Operación Triunfo, ha assegurat que en el programa tan sols hi haurà una sola ronda de votacions.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »