Publicades les versions íntegres de les 10 finalistes espanyoles

TVE ha publicat a les 15h d’avui les versions íntegres dels 10 temes que diumenge intentaran representar Espanya a Tel Aviv’19. Serà exclusivament el públic qui decidieixi, amb el seu vot, qui succeirà Alfred i Amaia al certamen internacional en una gala que tindrà lloc al Parc Audiovisual de Terrassa a partir de les 22.05 hores i que serà retransmesa en directe per La1 de TVE. En el show intervindrà, com a estrella convidada, Eleni Foureria, segona a Lisboa representant Xipre amb el seu tema ‘Fuego‘. Actuaran com a jurat, però per donar únicament la seva opinió orientativa sobre cada tema participant, Tony Aguilar, que va retransmetre el Festival de 2018 junt a Julia Varela per TVE; el productor Manuel Martos, Pastora Soler i Doron Medalie, autor del ‘Toy‘ amb què Netta Barzilai va guanyar l’edició de 2018.

http://www.rtve.es/television/eurovision/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »