TVE puntualitza que cap dels finalistes d’avui es pot negar a representar Espanya a Tel Aviv

No hi haurà plantada! Davant les sospites que María Villar renuncïi a Eurovisió si guanya aquesta nit, la cap de la Delegació espanyola al Festival, Anna Maria Bordas, ha puntualitzat que “els artistes finalistes d’Eurovisió han signat, com a condició imprescindible per anar a la gala, un acord amb TVE d’acceptació de normes i acords per anar al Festival. Qui no hauria volgut, hauria renunciat abans de la gala“.  Ho va fer públic ahir el perfil oficial del projecte eurovisiu de TVE, acompanyant les declaracions del coixinet “#palabradebordas‘. Alguns dels fans que han respost el piulet interpreten aquest anunci de TVE com el preludi de la victòria de María Villar, que no ha ocultat mai que no vol anar ni a Eurovisió ni molt menys a Israel per qüestions polítiques. María, a més, ha estat clara en criticar el procés de selecció dels artistes que havien de concursar en la prèvia eurovisiva, on no tots els participants d’Operación Triunfo van rebre una cançó per intentar representar Espanya a Tel Aviv.

Malgrat les seves opinions, l’artista defensarà avui la seva candidatura amb una de les posades en escena més treballades de la gala final. María actuarà acompanyada de tres ballarins i de dues ballarines. La veurem seduir un dels ballarins, que l’espera repenjat en una finestra; i és que l’atrezzo escollit per a l’ocasió és un pany de paret de color groc que permetrà l’artista interactuar de banda a banda amb l’home que figuradament l’ha de mossegar.

(Foto: El Televisero)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »