Ruth Lorenzo i Giuseppe de Bella escenifiquen el ‘Dancing in the rain’ a ‘Mira quién baila!’

Ruth Lorenzo va interpretar anit sobre l’escenari de ‘Mira quién baila!” el Dancing in the rain, el tema amb què competirà en el Festival d’Eurovisió. Acompanyada del ballarí italià Giuseppe di Bella, Lorenzo va escenificar el que podríem veure a Copenhaguen el proper mes de maig. L’artista murciana va cantar en directe, cosa que va permetre els telespectadors comprovar les seves facultats vocals, perquè es tractava d’una actuació molt complexa: cantar mentre ballava.
Ruth Lorenzo i Giuseppe di Bella en el moment final de l’actuació
Descalça durant tota l’actuació i amb micròfoc d’orella, Lorenzo va arrencar sola caminant per l’escenari en els primers compassos de la cançó. Primera ocasió per enamorar la càmera, a qui Lorenzo ahir va tornar a demostrar que no li té por. Poc després apareixia Di Bella, també descalç. Junts, posaven en escena una coreografia intimista, a l’estil Loreen i a la que amb tota seguretat durà també a Copenhaguen l’estònia Tanja.
 
Giuseppe di Bella agafa Ruth Lorenzo en braços i la fa botar lleugerament; més tard, ella es deixa caure d’esquenes perquè ell la reculli, i en el moment més espectacular, l’agafa de le mans i la fa volar mentre donen 5 voltes sobre sí mateixos just després dels aguts amb què l’artista culminarà la seva actuació. Va ser precisament aquell moment, el dels aguts, que Giuseppe di Bella va desaparèixer de l’escenari uns segons per deixar l’artista lluir-se tota sola davant la càmera. Al final, Lorenzo acaba en braços de Di Bella.

Actuació de Ruth Lorenzo a ‘Mira quién baila!”

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »