Duncan Laurence, anunciat per Holanda i Serhat, novament per San Marino

Dos nous representants escollits, en aquest cas, a dit. La televisió holandesa ha anunciat avui que la seva opció per a Tel Aviv és Duncan Laurence, mentre que la de San Marino ha acabat amb totes les especulacions de les darreres jornades i ha fet públic que Serhat tornarà a representar el petit país a Israel. Duncan Laurence, de 25 anys, es va donar a conèixer al 2014 en l’edició holandesa de The Voice, on va arribar fins a les semifinals. Va formar part de l’equip d’Ilse De Lange. A més de cantar, Laurence també compon cançons. La cadena pública AVROTROS publicarà el tema amb què concursarà al Festival el pròxim dia 7 de març.

Per la seva banda, Serhat torna al Festival després del seu debut en el certamen al 2016. L’artista va rebre la invitació de San Marino mentre preparava el seu pròxim album, que té previst publicar a l’abril. Segons ha explicat a Wiwibloggs, no va dubtar en acceptar la proposta de retornar al Festival. Amb el seu ‘I didn’t know‘, l’artista va acabar dotzè en la seva semifinal.

(Foto: ESCXTRA)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »