Michela Pace guanya l’X Factor de Malta i aconsegueix el tiquet a Tel Aviv

Michela Pace representarà Malta a Tel Aviv. L’artista es va imposar ahir en la gran Final de la primera edició maltesa de l’X Factor. A més d’un contracte professional amb Sony Music, la victòria en el concurs també donava accés directe a Eurovisió. Ara, un jurat intern escollirà la cançó que l’artista haurà de defensar en el certamen. Owen Leuellen va finalitzar en la segona posició del show, mentre que Nicole Fendo va acabar tercera. Pace va néixer a l’illa de Gozo; divendres passat va complir 18 anys. Actualment és alumna del Conservatori de Victoria. En accedir al talent show, va formar part de l’equip femení de solistes, capitanejat per Howard Keith Debono. Al 2017, ja va participar en la Pre maltesa d’Eurovisió, amb el tema ‘Cruise control‘, que no va aconseguir classificar-se per a la Final.

(Foto: Newsbook)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »