El trio indie-pop Lake Malawi representarà Txèquia a Tel Aviv amb el tema ‘Friend of a friend’

TXÈQUIA

Lake Malawi, ‘Friend of a friend

Autor: Mikolaj Tribulec

El trio Lake Malawi ha estat escollit per representar Txèquia a Tel Aviv’19. La banda, formada al 2013, s’ha imposat en el procés de selecció que ha comptat amb els vots d’un Jurat internacional d’experts, el televot dels fans de fora de Txèquia i, finalment, el vot dels espectadors locals. Lake Malawi va ser l’opció més votada pels experts, però empatats amb Barbara Mochowa. Ambdues propostes varen aconseguir el 12. En el televot, van acabar segons, darrere Jakub Ondra, però amb la suma total de punts han acabat primers, amb 22 punts pel davant d’Ondra, de Mochowa i de Pamela Rabbit, empatats a 18 punts. El Jurat internacional l’integraven 10 artites que han participat molt recentment al Festival: JOWST, Ira Losco, Alma, Cesár Sampson, Rasmussen, Zbizz, Elina Nechayeva, AWS, Ari Ólafsson i Ryan O’Shaughnessy.

La banda la integren Albert Černý, que a més de ser-ne el vocalista també toca la guitarra; Antonín Hrabal en la percussió i Jeroným Šubrt, que n’és el baix i el teclista. Černý va fundar la banda després de trencar amb la seva antiga formació musical, Charlie Straight. Varen autoditar i publicar al 2017 el seu primer i únic treball discogràfic fins al moment, titulat ‘Surrounded by light’. En tot aquest temps, des del seu debut, han participat en diversos festivals musicals a Txèquia i també fora del país.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »