Pænda i DJ Darude, escollits internament per representar Àustria i Finlàndia a Tel Aviv

Dos nous artistes escollits! Pænda representarà Àustria i DJ Darude, a Finlàndia. Pænda defensarà el tema ‘Limits‘, que serà presentat en les pròximes setmanes. Segons la cadena pública de televisió del país centre-europeu, es tracta d’una peça “molt electrònica” que sona “extremadament moderna i fresca“. L’artista escriu i produeix els seus propis temes. Al 2018 va publicar el seu primer treball discogràfic, titulat ‘Evolution I‘. Al pròxim mes d’abril té programat llançar el segon disc, que durà el títol d'”Evolution II“.

Per la seva banda, el DJ finlandès Darude haurà de participar el dia 2 de març en una Final nacional en què presentarà un total de tres temes. Les composicions seran presentades en tres dies diferents al llarg del pròxim mes de febrer. El públic i un Jurat internacional d’experts decidiran amb quina d’elles competirà a Tel Aviv. L’artista viatjarà a Israel acompanyat de Sebastian Rejman, que l’acompanyarà en la interpretació del tema. Darude, de 43 anys, va saltar a la fama a nivell internacional al 1999, amb la publicació del ‘Sandstorm‘, que va ser un hit arreu.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »