Rússia torna a confiar en Sergey Lazarev per a Eurovisió

Confirmat! Sergey Lazarev representarà Rússia a Tel Aviv. Ho varen fer públic ahir la cadena Russia 1 i la xarxa Eurovisió. Acaben així mesos d’especulacions sobre el possible retorn de l’estrella russa, que va finalitzar en tercer lloc a Estocolm 2016. La cançó amb què intentarà donar a Rússia la seva segona victòria en el certamen encara no ha estat publicada. De fet, les especulacions passen ara a aquest àmbit, perquè Dimitris Kontopoulos va piular ahir la notícia de la tria de Lazarev al seu perfil d’Instagram etiquetant Philip Kirkorov i el coreògraf grec Fokas Evangelinos, cosa que ha fet sospitar que serà el trio d’autors qui s’encarregui de treballar en la candidatura russa d’enguany. És possible que Russia 1 en desvetlli més detalls aquest dissabte, en el transcurs d’un programa especial dedicat a Lazarev. El retorn de l’artista a Eurovisió ja s’havia començat a escoltar l’any passat, tot i que hi havia el dubte de si Yulia Samoylova hi acabaria passant pel davant. Samoylova va ser escollida per a Kiev’17. En aquella ocasió, la cadena russa encarregada de la candidatura eurovisiva va ser Channel 1, amb qui l’artista té un contracte en exclusivitat. Lazarev el té amb Russia 1. Degut a la retirada de Rússia del Festival que s’havia de celebrar a Ucraïna, restava pendent de saber si al 2018 tornaria a ser el Channel 1 qui es fes càrrec del procés de selecció de l’artista o si, per contra, perdia el torn i passava el testimoni a Russia , cosa que probablement hauria suposat ja aleshores el retorn de Sergey Lazarev. Finalment, Channel 1 va acceptar l’encàrrec de treballar per al Festival de 2018, triant novament Samoylova, que va quedar fora de la gran Final de Lisboa, deixant per primer Rússia eliminada en semifinals.

(Foto: BBC)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »