El Regne Unit decideix enviar Michael Rice a Tel Aviv amb ‘Bigger than us’

REGNE UNIT

Michael Rice, ‘Bigger than us

Autors: Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik, Jonas Thander

Michael Rice representarà el Regne Unit a Tel Aviv amb el tema ‘Bigger than us‘. L’artista, de 22 anys, es va imposar anit a Salford en la gran Final britànica, en què prenien part sis artistes i tres cançons. En la primera ronda, una parella d’artistes defensava el mateix tema; Rice va superar el seu enfrontament particular amb Holly Tandy i es va classificar per a l’última tanda, on era el públic qui decidia al 100% amb el seu vot qui havia de representar el país a Israel. La balada amb què competirà a Tel Aviv ha estat coescrita, entre d’altres, per John Lundvik, que va participar en el Melodifestivalen de l’any passat amb el tema ‘My turn‘, que va quedar tercer en la gran Final que es va celebrar el Friends Arena d’Estocolm. Michael Rice es va donar a conèixer al 2014, quan va participar en l’X Factor britànic. Al 2018, va guanyar la primera edició d’un altre talent xhow per a joves talents, l’All together now.

(Foto: BT)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »