Mahmood guanya Sanremo contra tot pronòstic i accepta representar Itàlia a Tel Aviv

ITÀLIA

Mahmood, ‘Soldi

Autors: Mahmood, Charlie Charles, Dario ‘Dardust’ Faini

Ho va anunciar en la roda de premsa posterior a la seva victòria contra tot pronòstic, anit, al Festival di Sanremo. Alessandro Mahmood, de 27 anys, representarà Itàlia a Eurovisió 2019. Ahir es va imposar amb el tema ‘Soldi‘ a un total de 23 rivals més. En la segona ronda de la gala, on tan sols hi varen arribar tres propostes, Mahmood va deixar en segon lloc el gran favorit d’aquesta edició de Sanremo, Ultimo, que defensava el tema ‘I tuoi particolari‘. Il Volo va acabar en tercer lloc amb ‘Musica che resta‘. El representant italià a Tel Aviv és d’origen egipci. Es va donar a conèixer al 2012 en participar en la sisena edició de l’X Factor italià. Al 2016 va finalitzar quart en la categoria de Nous Talents de Sanremo amb el tema ‘Dimentica‘. I al desembre de l’any passat es va imposar en el Sanremo Giovani amb la cançó ‘Gioventù bruciata‘. Va ser gràcies a aquesta victòria que va poder participar en el Festival de Sanremo, celebrat anit. Mahmood és un dels autors de la peça amb què lluitarà per la victòria a Tel Aviv. Escrita principalment en italià, també conté alguna part del text en àrab. D’aquesta manera, aquest serà el tercer cop que aquesta llengua s’escolti a Eurovisió, després de les propostes de Marroc de 1980 i d’Israel al 2009.

Foto: Blasting News)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »