Després dels dubtes de les darreres hores, Mahmood ratifica el seu ‘sí’ a Eurovisió

D’acord; ho puc dir! Representaré Itàlia a Eurovisió amb ‘Soldi‘. No veig que arribi l’hora!“. Mahmood ha tancat la pol·lèmica definitivament; amb aquest missatge al seu perfil oficial d’Instagram, l’artista italià ha certificat que viatjarà a Tel Aviv. I és que, tot i que un cop va guanyar dissabte el Festival de Sanremo i va dir que acceptava el repte eurovisiu, en un parell d’entrevistes posteriors va mostrar els seus dubtes. Va dir que havia d’estudiar-s’ho una mica millor, mirar si el projecte encaixava amb la seva agenda i analitzar-ne els pros i els contres. Ràpidament, es va engegar una campanya per convèncer-lo i que va ser trending topic a Itàlia, amb el coixinet #Mahmood4Eurovision. També es va obrir una campanya on-line de recollida de signatures per defensar que havia de ser ell qui representés el país a Israel. I és que el ‘Soldi‘, en què l’artista parla de la seva turmentosa relació amb el pare, ja ha estat descarregat gairebé 5 milions de cops a Spotify. A Itàlia, lidera el top de descàrregues en aquesta plataforma virtual. El tema també apareix en els charts d’iTunes de 12 països, entre ells, Espanya. A YouTube ja supera els set milions de visualitzacions. Malgrat l’èxit de la cançó i les expectatives a Tel Aviv, el ministre de l’Interior d’Itàlia, Matteo Salvini, no s’ha tallat un pèl en dubtar de la qualitat de la peça. Tot just després de la victòria a Sanremo, el polític, molt qüestionat per la defensar polítiques contràries als immigrants, va piular aquest missatge: “Mahmood… mah… La cançó italiana més maca? Jo hauria triat Último!“. Mahmood és d’origen egipci.

(Foto: El Diario)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »