Kobi Marimi guanya “The Next Star for Eurovision” i serà l’amfitrió a Tel Aviv

Kobi Marimi representarà Israel a Tel Aviv. L’artista es va imposar ahir al vespre en la gran Final nacional, The Next Star for Eurovision, deixant en segon lloc Shefita. En la ronda final del programa, que decidien conjuntament el televot i un jurat d’experts, Marimi va sumar 317 punts pels 250 de Shefita. En total, ahir, varen prendre part en el show quatre artistes, que es varen enfrontar en dues semifinals. Les perdedores de cada semi varen passar a una repesca, on tan sols hi votava el públic. Shefita va aconseguir el premi i va poder avançar cap a la darrera ronda. La seva participació en el show havia generat certa controvèrsia, ja que se la considera massa defensora de la cultura àrab. Ara, un comitè intern de la televisió pública d’Israel escollirà el tema amb què l’artista, de 27 anys, intentarà aconseguir la segona victòria consecutiva al certamen. La KAN encara manté obert el procés d’enviament de cançons que aspiren a representar Israel a Eurovisió. El procés es tanca el pròxim diumenge, dia 17.

(Foto: Wiwibloggs)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »