Miki enregistra el videoclip de “La venda” a Sant Cugat

Una “combinació de color, festa i gent ballant. Serà molt divertit i akmb missatged’alegria; amb energia, que el videoclip transmet a la perfecció“. Així ha definit Miki el clip de promoció del tema ‘La venda‘, amb què representarà Espanya a Eurovisió i que s’estrenarà oficialment el pròxim mes de març. El rodatge s’ha fet dins el recinte de Mercantic, a Sant Cugat del Vallès, on l’artista apareix envoltat de tot de ballarins acompanyant-lo en la festa que pretén inspirar la peça. El rodatge l’han dirigit Adrià Pujol i Fèlix Cortés. Pujol ha assegurat que la idea en què es basa el guió del videoclip és que “l gent es tregui la bena, que surti a gaudir i s’adoni que la vida és bonica“. Coincidint amb el rodatge, TVE també ha fet pública la primera agenda de compromisos del terrassenc, que arrenca amb una festa organitzada per OGAE Suècia el pròxim dia 8 de març amb motiu de la gran Final del Melodifestivalen. Després, l’artista viatjarà a Amsterdam per participar, el 6 d’abril, en l’Eurovision in Concert. Més tard, el cap de setmana dels dies 19 i 20 del mateix mes, serà l’amfitrió de la prepary espanyola, que tindrà lloc a la sala La Riviera de Madrid.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »