Polònia i Grècia escullen Tulia i Katerine Duska per a Eurovisió 2019

Polònia ha triat la banda femenina Tulia per al Festival d’Eurovisió 2019, mentre que Grècia ha escollit Katerina Duska. En ambdós casos es tracta d’eleccions internes i en cap dels dos casos no s’ha fet pública encara la cançó amb què intentaran aconseguir la victòria a Tel Aviv.

Tulia és un quartet de recent creació. Va néixer al 2018. L’integren Patrycja Nowicka, Dominika Siepka, Joanna Sinkiewicz i Tulia Biczak. La banda interpreta temes de caire folk però amb producció absolutament moderna. Van ser la revel·lació a Polònia, l’any passat. Van actuar en la gala de lliurament dels premis del cinema polonès i van participar en diversos festivals d’estiu; al d’Opoloe fins i tot van ser guardonades. I al maig varen llançar el seu primer treball discogràfic, que va rebre un Disc de Platí.

Per la seva banda, Katerine Duska va néixer al Canadà tot i que actualment viu a Atenes. Al 2016 va publicar el seu primer treball discogràfic; un album titulat ‘Embodyment‘, que incloïa un tema que va ser utilitzat per a una campanya publicitària de Nescafé al Canadà. Segons publica Wiwibloggs, el tema amb què competirà a Tel Aviv serà pop i interpretat en anglès.

(Foto: INFE Network)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »