TVE fitxa Fokas Evangelinos per fer la direcció artística de Miki a Tel Aviv

Fokas Evangelinos dirigirà la posada en escena de Miki a Tel Aviv. Mamen Márquez serà la directora musical de la proposta espanyola. Ho ha fet públic avui TVE. Evangelinos també es farà càrrec del número de Sergey Lazarev, tal com ja va fer al 2016. I és que Evangelinos, de 55 anys, acumula una llarga experiència dirigint posades en escena al Festival d’Eurovisió. Seves són les dues propostes de Sakis Rouvas i de Dima Bilan, d’Helena Paparizou al 2005, del bielorús Koldun, l’ucraniana Ani Lorak, l’azerí Farid Mammadov i els moldaus DoReDos, que van participar a Lisboa’18. Evangelinos també va ser el director escènic del Festival que es va organitzar a Atenes al 2006.

Per la seva banda, Mamen Márquez ha estat la directora musical de les dues darreres edicions d’Operación Triunfo. Actualment, a més, exerceix com a professora de tècnica vocal a l’Escola d’Art Dramàtic Cristina Rota de Madrid i a l’Institute of Arts de Sitges. També ha fet de vocal coach en diversos muntatges musicals, com ara ‘Mamma mia‘ i ‘Los Miserables‘.

(Foto: Esctoday)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »