Victor Crone desbanca Uku Suviste i representarà Estònia a Tel Aviv

ESTÒNIA

Victor Crone, ‘Storm

Autor: Stig Rästa

Victor Crone representarà Estònia al Festival d’Eurovisió 2019 després d’imposar-se anit en l’Eesti Laul, celebrat al Saku Kuursaal de Tallinn, amb el tema ‘Storm‘, composat per Stig Rästa. Acompanyat de la seva guitarra dalt de l’escenari, Crone va deixar en segon lloc un dels grans favorits de la gala, Uku Suviste, que competia amb “Pretty little liar“. En la Final d’ahir hi varen prendre part 12 candidatures. Al final de la primera ronda, tan sols tres artistes varen passar a la SuperFinal després dels vots d’un Jurat internacional i dels telespectadors. En aquesta tanda, Victor Crone es va classificar en novena posició amb 25 punts. Suviste en va sumar 36 i va acabar sisè. El vencedor, aquí, va ser l’altre finalista de la gala, Stefan, que amb ‘Without you‘ va rebre 70 punts. En la SuperFinal, on tan sols hi va haver televot, Crone va arrasar. L’artista, que va néiexer a Suècia ara fa 27 anys, ja havia participat al Melodifestivalen de 2015 formant duo amb Behrang Miri, on varen defensar el tema ‘Det rar vi inte för“.

(Foto: Scandipop)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »