Carousel s’imposa a Letònia amb ‘That night’

LETÒNIA

Carousel, ‘That night

Música: Maris Vasilievsky, Sabine Žuga

Lletra: Sabine Žuga

El duo indie Carousel representarà Letònia a Eurovisió 2019. Es varen imposar anit en la gran Final de la Pre letona, la Supernova 2019, amb el tema ‘That night‘, que havien composat ells mateixos. Markus Riva, que porta des de 2014 intentant representar Letònia al Festival, va finalitzar segon amb el tema ‘ You make me so crazy‘. En la gala d’ahir hi varen prendre part vuit candidatures. El resultat final el va decidir una combinació de televot, el criteri d’un Jurat d’experts i el número de descàrregues a Spotify de cadascun dels temes participants. Carousel porten cantant junts des de 2015. Tot just ara, que els arribarà la promoció internacional més important de què hauran gaudit, estan treballant en la producció del seu primer treball discogràfic, en què s’hi inclourà el ‘That night‘ amb que`competiran a Eurovisió.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »