Roko Blažević guanya a Croàcia amb un tema de Jacques Houdek

CROÀCIA

Roko Blažević, ‘The dream

Música: Jacques Houdek; Lletra: Jacques Houdek, Charlie Mason, Andrea Čubrić

Roko Blažević va guanyar anit a Opatija el Dora croat amb el tema ‘The dream‘ i representarà el seu país a Tel Aviv. La música de la peça ha estat composada per Jacques Houdek; la lletra, per Charlie Mason, lletrista també del ‘Rise like a Phoenix‘ de Conchita Wurst. ‘The dream‘ ja va finalitzar la primera ronda de la nit com a primera classificada; era el torn del Jurat. Blažević encapçalava la classificació de la Final de 16 participants amb 77 punts, seguit del ‘Tower of Babylon‘ de Lorena Bućan. La segona tanda de vots, en aquest cas del públic, va confirmar la victòria de Blažević. L’artista, que ha adoptat el nom artístic de Roko, té 18 anys. Es va donar a conèixer al 2017 en guanyar el Pinkove Zvezdice, un talent show de la televisió de Sèrbia. Al desembre passat va quedar segon en l’Zvijezde, un altre reality de nous talents, però en aquest cas de la televisió croata. Roko canta en la seva pròpia banda, Rando and Luka.

(Foto: Slobodna Dalmacija)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »