Les S!sters guanyen a Alemanya amb el tema ‘Sister’

ALEMANYA

S!sters, ‘Sister

Autors: Laurell Barker,  Marine Kaltenbacher, Tom Oehler, Thomas Stengaard

El duo S!sters es va imposar anit a Berlín amb el tema ‘Sister‘ en la Final de la Pre alemanya, l’Unsed Lied für Israel, i representaran el seu país a Tel Aviv el pròxim mes de maig. Les guanyadores; el duo de hannover format per Carlotta Truman i Laurita, es va imposar tant en el televot com en el criteri del Jurat d’experts, format per un total de 100 persones que ja havien començat a votar tots els temes participants el passat mes d’octubre. En el show hi varen prendre part set artistes; en segon lloc de la gala va quedar Makeda, amb ‘The day I loved you most‘.

(Foto: Eurovision.tv)
https://www.youtube.com/watch?v=RuqS6-KJFgA

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »