Leonora i el seu ‘Love is forever’ s’imposen al Dansk Melodi Grand Prix

DINAMARCA

Leonora, ‘Love is forever

Autors:Lise Cabble, Melanie Wehbe i Emil Rosendal Lei

Leonora i el seu tema ‘Love is forever‘ es varen imposar anit al Melodi Grand Prix danès, on hi varen prendre part 10 candidatures. Un Jurat d’experts i el televot varen decidir quines propostes passaven a la Superfinal. Junt a Leonora varen avançar el duo format per Julie & Nina, que va finalitzar segon, i Sigmund, tercer classificat de la nit. Leonora, aquí, va acumular el 42% dels vots. La cançó guanyadora, cantada en anglès, també conté algunes parts en danès, en alemany i en francès. L’artista va actuar amb una posada en escena molt senzilla però alhora molt efectista; tota l’estona asseguda en una cadira gegant. Només al final de l’actuació se li asseuen al costat un parell de ballarins, que arriben dalt de tot de la cadira pujant d’esquenes una escala de mà. Leonora, de 20 anys, és patinadora professional des de 2014. Al 2015 va acabar sisena a la Coupe de Printemps celebrada a Luxemburg. Com a cantant, escriu els seus propis temes i fa concerts en cafès i biblioteques.

(Foto: BT)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »