Joci Pápai torna a Eurovisió; aquest cop amb ‘Az én apám’

HONGRIA

Joci Papái, ‘Az én apám

Música: József Pápai i Ferenc Molnár Caramel; Lletra:
Ferenc Molnár Caramel

Joci Pápai torna a Eurovisió! L’artista va vèncer anit la Final de l’Adal, la Pre hongaresa, amb un tema dedicat al seu pare, titulat ‘Az én apám‘. Pápai, que ja va representar el seu país a Kiev’17, era un dels vuit candidats hongaresos a cantar en el Festival. Un Jurat d’experts va decidir amb el seu vot quins quatre de tots ells passaven a la Superfinal de la gala. Papái hi va arribar acompanyat d’Acoustic Planet, Bence Vavra i Bogi Nagy. András Kállay-Saunders, que participava amb el seu grup The Middletonz, va acabar sisè en aquesta primera ronda. Ja a la Superfinal, on tan sols hi votaven els telespectadors, Papái es va imposar als seus rivals. L’intèrpret, de 37 anys, es va donar a conèixer en l’escena muscial al 2005, quan va participar en el talent show Megasztár. A Kiev, amb el tema ‘Origo‘, va aconseguir el vuitè lloc de la Gran Final.

(Foto: MTVEMA.com)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »