Holanda, Rússia i Suècia, els primers líders en les apostes, un cop publicades totes les cançons de Tel Aviv’19

Holanda, Rússia i Suècia encapçalen les primeres apostes pel guanyador d’Eurovisió 2019 un cop s’han publicat ja totes les cançons que participaran en el certamen. Rússia era la favorita fins a la publicació del tema ‘Scream‘, aquest passat cap de setmana, però Sergey Lazarev no ha acabat de convèncer del tot, de manera que l’holandès Duncan Laurence amb ‘Arcade‘ l’ha sobrepassat i ara és el gran favorit a la victòria el pròxim mes de maig. A dia d’avui, una victòria d’Holanda es pagaria, en el pitjor dels casos, a 1,75 lliures esterlines per cada lliura apostada per l’artista. En el millor dels casos, cada lliura es multiplicaria per 2,5. El suec John Lundvik és el tercer, després de la seva victòria dissabte passat al Melodifestivalen amb ‘Too late for love‘. Suïssa i Xipre completen el Top 5 de favorits. Luca Hänni també va publicar el passat cap de setmana el tema amb què competirà a Israel, el ‘She got me‘, i acte seguit va començar a pujar en les apostes fins a arribar a aquest quart lloc, superant de poc la primera dona que apareix en el ranking dels apostants, Tamta, representant de Xipre amb ‘Replay‘.

Completen el Top 10, en aquest ordre, l’italià Mahmood, l’azerí Chingiz Mustafayev, els trio islandès Hatari, la grega Katerine Duska, el trio noruec KEiiNO i el portuguès Conan Osíris. Per la seva banda, Miki ocupa hores d’ara el vintè lloc. Tal com van les apostes a dia d’avui, una victòria del català a Tel Aviv permetria multiplicar entre 20 i 208 cops lcada lliura esterlina apostada per ell, segons la Casa. En els darrers llocs hi ha San Marino, Letònia i Geòrgia. Una victòria d’algun d’aquests tres països es podria pagar fins a 250 cops més del que s’hagi apostat per ells.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »