Suïssa puja al podi de les favorites mentre Espanya baixa a la 20ª posició

Suïsa comença a perfilar-se com a una de les grans favorites per guanyar el Festival d’Eurovisió 2019. La cançó de Luca Hânni figura ja en tercera posició en les cases d’apostes, per darrere de Duncan Laurence, l’holandès, i Sergey Lazarev, el rus, que continuen en segona i tercera posició respectivament. L’ascens del en les expectatives de victòria ha suposat el desplaçament del suec John Lundvik a la quarta posició. Els cinquens, ara són el trio islandès Hatari. Completen en Top 10 de favorits, en aquest ordre, l’italià Mahmood, la grega Katerine Duska, la representant de Xipre, Tamta; la maltesa Michela Pace i el trio noruec KEiiNO. Per la seva banda, Miki ha baixat a la vintena posició, de manera que si guanyés a Tel Aviv, el seu triomf podria fer multiplicar entre 50 i 200 cops cada lliura esterlina apostada per ell. En les darreres posicions, ara hi ha San Marino, Letònia i Geòrgia.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »