Suïssa, segona favorita; Espanya, en caiguda lliure a les apostes

Holanda, Suïssa i Rússia. Són les tres grans favorites per guanyar el Festival d’Eurovisió 2019. A dia d’avui, el suís Luca Hänni és l’artista que ha escalat més ràpidament posicions en la classificació que es deriva de les apostes fetes en diferents cases en les darreres setmanes. Duncan Laurence, l’holandès, continua primer; una victòria seva a Tel Aviv suposaria una beneficis d’entre 1,75 i 2,3 cops més per cada lliura esterlina apostada per ell. El rus Sergey Lazarev, ara, és tercer. Completen el Top 5 l’italià Mahommod i el tria islandès Hatari, que a poc a poc s’han anat consolidant com a un dels favorits dels apostants. Aquest moviment en les primeres places ha suposat ja que el suec John Lundvik hagi caigut a la sisena posició. Grècia, Xipre i Malta són les següents de la llista; Katerine Duska, Tamta i Michela Pace són les primeres dones que apareiexen en el Top 10 dels apostants. El trio noruec KEiiNO és desè. Portugal, amb Conan Osíris, és onsena, mentre que Miki, el representant espanyol, ara és a la 24ª posició. A començament de setmana era en la vintena posició. El Top Bottom l’ocupen Letònia, Geòrgia, Polònia, Moldàvia i, finalment, Bielorússia com a fanalet vermell. Una victòria de Zena faria multiplicar per 56 o fins i tot per 383 cada lliura esterlina apostada per l’artista, segons la casa d’apostes.

(Foto: El Mundo)

1 Comments

  1. Albània continua progressant…D’Espanya, millor ni en parlem

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »