Ara sí! Ja és oficial! Madonna actuarà a l’interval act de la Gran Final de Tel Aviv

Ja és oficial! I no és l’April Fool’s Day! Madonna actuarà en l’interval act de la Gran Final del Festival d’Eurovisió 2019. Ho han confirmat diversos mitjans israelians, com ara Haaretz i Israel Noticias, a més del Mirror britànic. La informació ja s’havia publicat dies enrere però com a fake, coincidint amb l’April Fool’s Day. Tot i això, ja aleshores s’apuntava que el seu caché, d’un milió d’euros, el pagava íntegrament l’empresari i filàntrop jueu d’origen canadenc Sylvan Adams. Ha estat ell mateix qui, segons recull Wiwibloggs, s’ha mostrat molt satisfet de la participació de la diva del pop en el certamen, ja que la seva presència al show “augmentarà l’exposició mediàtica que rebrà l’Estat d’Israel i contribuirà significativament a l’èxit del Festival d’Eurovisió i a la marca ‘Israel’ al món“.

(Foto: Page Six)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »