Itàlia referma el seu lideratge un cop emesa la sisena votació a l’OGAE Poll 2019

Itàlia 66, Holanda 47 i Suïssa 46. És el podi provisional de l’OGAE Poll 2019, organitzat pels clubs internacionals de fans del Festival d’Eurovisió en col·laboració amb el web Esctoday. Ara han estat els socis de Dinamarca, Islàndia i Eslovènia els qui han emès el seu veredicte. Els dos països escandinaus han atorgat el seu 12 a l’italià Mahmood. Els eslovens, que han donat el 12 a Dinamarca, han preferit concedir-li el 10. Mentrestant, Miki aconseguix sumar sis punts més; 2 de Dinamarca i 4 d’Islàndia. Espanya, en aquests moments, és onzena amb un total de 9 punts. El Top 10 provisional el completen Suècia amb 34, Noruega amb 26, Xipre amb 25, Grècia, Islàndia i Rússia empatades amb 14, i Dinamarca, amb 12.

(Foto: ESCXtra)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »