Els clubs d’OGAE d’Espanya i Croàcia donen el 12 a Suïssa, però Itàlia continua liderant el Poll 2019

Vint-i-quatre punts més per a Luca Hänni; insuficients per ara per desbancar Mahmood de la primera posició de l’OGAE Poll 2019 després de les primeres 10 votacions. Espanya i Croàcia li han atorgat el 12. Els espanyols han completat la seva votació amb el 10 a Itàlia i el 8 a Suècia, mentre que els balcànics han concedit el 10 Xipre i el 8, a Noruega. En aquests moments, el representant italià continua al capdavant de la classificació, amb 82 punts, seguit de Hänni amb 70. I més enrere, l’holandès Duncan Laurence, amb 58. Completen el Top 5, el suec John Lundvik (44) i el rus Sergey Lazarev (41). Noruega (39), Grècia (21), Rússia (19), Azerbaidjan (17) i Islàndia (14) configuren el Top 10 provisional. Espanya i Dinamarca van empatades a 12 punts tot seguit. Els fans de Croàcia han atorgat 3 punts a Miki.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »