22 països participaran a la PreParty de Madrid

Xifra rècord! La PreParty eurovisiva de Madrid comptarà amb la presència d’un total de 22 representants a Tel Aviv, amb Miki com a amfitrió. Junt a ell, també hi haurà un parell de Big Five més; les representants d’Alemanya, les Sisters, i el del Regne Unit, Michael Rice. També hi destacaran els islandesos Hatari, els txecs Lake Malawi, la danesa Leonora, la grega Katerine Duska, l’israelià Kobi Marimi, els noruecs KEiiNO, les poloneses Tulia i el representant de San Marino, Serhat. La resta del cartell el completaran Jonida Maliki (Albània), Srbuk (Armènia), Eliot (Bèlgica), Roko (Croàcia), Victor Crone (Estònia) el duo finlandès DJ Darude & Sebastian Rejman; Oto Nemsadze (Geòrgia), Jurijus (Lituània), Anna Odobescu (Moldàvia); Ester Peony (Romania) i D Mol (Montenegro). Els organitzadors també han previst les actuacions d’altres eurovisius; com ara Ira Losco, Alfred García, Vânia Fernandes, Las Ketchup, IMRI, Suzy, César Sampsom, Lydia i Betty Missiego. També hi haurà extriunfitos, com ara Famous, Alfonso i Noelia, així com Adelén, una de les favorites de la pre noruega de 2013. La PreParty de Madrid es farà els dies 19 i 20 d’abril a la sala La Riviera.

(Foto: Clubbing Spain)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »