A la venda els tiquets per a l’Eurocafè d’OGAE a Tel Aviv

Ja s’han posat a la venda els tiquets per accedir a l’Eurocafè que OGAE muntarà a Tel Aviv. De moment, tan sols hi ha disponibles accessos vàlids per a tota la setmana; és a dir, des de diumenge 12 fins al dissabte 18 de maig. Amb el descompte per als socis de qualsevol club d’OGAE, es venen a 100€ a través del web http://www.eurocafetlv2019.com. Tot i això, de moment no es descarta que sigui possible comprar un tiquet vàlid per a només un dia. OGAE ha previst ja una interessant agenda de concerts de la mà de la companyia de grans produccions Vivo, en què hi destacaran Charlotte Perrelli, Emmelie de Forest, Hera Björk, Selma, Krista Siegfrids i Slavko Kalezic. També hi haurà diversos artistes israelians, com ara Shiri Maimon, Harel Skaat, Nadav Guedj, IMRI, Mei Finegold, i Moran Mazor, entre d’altres. L’Eurocafè s’ubicarà a la mítica discoteca Ha’Oman 17.

L’Euroclub s’ubicarà a l’Hangar 11 del port de Tel Aviv i obrirà les portes un dia abans que l’Eurocafè d’OGAE. Encara no es disposa d’informació ni de quan es posaran a la venda les entrades ni del programa d’actuacions, tot i que tot apunta que hi haurà concerts d’antics guanyadors d’Eurovisió i d’alguns participants del Festival actual. Per als socis d’OGAE hi haurà un descompte, tot i que el preu de l’accés per als vuit dies que estarà obert serà un pèl més car que l’entrada setmanal a l’Eurocafè.

(Foto: EatinTLV)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »