El Pavelló 2 de l’Expo Tel Aviv, gairebé a punt per acollir Eurovisió 2019

El Pavelló 2 de l’Expo Tel Aviv ja està pràcticament llest per acollir el Festival d’Eurovisió. Ja s’hi han instal·lat, per exemple, els dos ponts que connectaran l’escenari amb la passarel·la. També s’ha completat la instal·lació del terra de led de l’escenari, així com el sistema de pirotècnia que s’utilitzarà en diversos números del certamen. Just ahir, començaven a instal·lar-se les càmeres de grua que captaran tot el que passi a l’escenari des de cadascuna de les seves bandes. També es treballava en la col·locació de les càmeres que quedaran instal·lades al sostre i que es mouran amb rails. Les grades ja estan llestes; de fet, van quedar gairebé acabades al llarg del passat cap de setmana. També s’està acabant d’adecuar la taula de control dins el Pavelló 2 de l’Expo Tel Aviv.

El fet que el Pavelló ja estigui gairebé enllestit va fer que la televisió pública d’Israel, la KAN, i l’Ajuntament de Tel Aviv organitzessin una roda de premsa en què van aprofitar perquè els mitjans acreditats puguessin fer un recorregut per la zona. En ella, a més de fer-se un visionat parcial de les postcards de 2019, també es van donar detalls del que tradicionalment s’ha conegut com a Red Carpel, però que a Tel Aviv serà l’Orange Carpel, i que tindrà lloc a la plaça Habima, just davant la seu del Teatre Nacional. L’organització ha previst que les delegacions arribin a la zona en limusina. També es va explicar que una actuació de Netta Barzilai inaugurarà la primera semifinal; l’artista cantarà una nova versió de ‘Toy‘, tema amb què es va imposar l’any passat a Lisboa. Dana International actuarà durant la segona semifinal i també en la gran Final. Izhar Cohen, primer israelià en vèncer Eurovisió, al 1978, serà el portaveu del Jurat del seu país. Serà l’última intervenir en la gran Final. En la gala de dissabte dia 18, també son previstes les actuacions d’uns altres artistes israelians, com ara The Idan Raichel Project, Aka Kutiman i la banda Shalva. També s’ha convidat alguns guanyadors del Festival però per fer una original interpretació; Conchita Wurst cantarà l'”Heroes” de Mans Zelmerlöw; el suec interpretarà un fragment del ‘Fuego‘ d’Eleni Foureira. Al seu temps, la representant xipriota de l’any passat cantarà un tros del ‘Dancing Lasha Tumbai‘ de Verka Serduchka, mentre que aquesta darrera interpretarà part del ‘Toy‘. També és previst que actuï Gali Atari, guanyadora al 1979 junt als Milk & Honey.

(Foto: M&M Production)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »