Suïssa supera Itàlia després de 17 votacions al Poll 2019

Luca Hänni líder! Suïssa ja supera Itàlia en la classificació de l’OGAE Poll 2019 després que ja hagin votat els primers 17 clubs que participen en l’edició d’enguany. En aquests moments, Hänni acumula 158 punts i supera per tan sols un parell de vots l’italià Mahmood. En tercera posició hi ha Duncan Laurence, representant d’Holanda, amb 141. Els darrers clubs a votar han estat els d’Holanda, el Regne unit, Grècia i Macedònia del Nord. Els holandesos i els grecs han concedit el seu 12 a Suïssa. Els britànics, a Noruega i els macedonis, a Holanda. Suïssa, però, s’ha endut el 10 dels britànics i els 8 dels balcànics. Itàlia, que ha perdut la primera posició, ha rebut el 10 d’holandesos i grecs , el 8 del Regne Unit i tan sols 7 de Grècia.

Completen el Top 5 el grup noruec KEiino amb 84 i la xipriota Tamta, amb 83. Miki ocupa la desena posició amb 32 punts, després que el regne Unit li n’hagi atorgat 3 i Holanda i Grècia, un cadascun. Fins a ell, i després de Tamta, hi ha el suec John Lundvik en sisena posició (75 punts), l’azerí Chingiz Mustafayev (43), i empatats a 40, la banda islandesa Hatari i el rus Sergey Lazarev. Els membres d’OGAE Andorra tenen temps fins al pròxim dimecres 24 per enviar les seves votacions.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »