Itàlia recupera el primer lloc en l’OGAE Poll 2019 i Espanya baixa a l’onzena posició

Emoció al capdamunt de l’OGAE Poll 2019! Itàlia recupera la primera posició parcial i ara superar de tan sols quatre punts a Suïssa. Mahmood acumula 192 vots pels 188 de Luca Hänni. L’holandès Duncan Laurence ja és molt a la vora; té ja 187 punts. Després que ja hagin votat 21 clubs de fans d’Eyrovisió, completen el Top 5 Tamta, de Xipre, amb 108 punts i el trio noruec KEiiNO amb 95. En les darreres hores, han votat els fans de Sèrbia, Azerbaidjan, Ucraïna i Estònia. Holanda s’ha endut tres 12 consecutius i el 10 d’Estònia. Això ha fet que Duncan Laurence ja sigui un clar aspirant a la victòria, després que Mahmood i Hänni s’haguessin distanciat considerablement al capdamunt de la classificació amb les primeres votacions. Suïssa ha perdut gas en acumular tan sols un 10 (de Sèrbia), un 8 (Ucraïna), un 7 (Azerbaidjan) i un 5 (Estònia). Mahmood ha retornat a la primera posició, després de rebre un parell de 10 (Azerbaidjan i Ucraïna) i dos 8 (Sèrbia i Estònia).

Amb aquestes quatre noves votacions, Miki, representant espanyol, tan sols ha aconseguit afegir 6 punts més al seu compte, els que li han atorgat els membres d’OGAE Sèrbia. Espanya, doncs, cau del Top 10, que completen Suècia, sisena amb 92 punts, Azerbaidjan setena amb , Rússia, vuitena amb 49, Islàndia, novena amb 41 i Grècia, desena amb 40. Fins ara, han rebut algun punt 26 participants a Tel Aviv,’19. Així doncs, encara en resten 15 a zero. Hores d’ara tanquen la classificació dels que han rebut algun punt, cinc països amb 2 punts: Albània, Estònia, Hongria, Macedònia del Nord i el Regne Unit.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »