Espanya, quinzena en les apostes; Holanda, al capdamunt

Espanya torna a escalar posicions a les cases d’apostes. Miki, ara mateix és en la quinza posició, de manera que una victòria del terrassenc a Tel Aviv suposaria uns guanys d’entre 75 i 104 cops més per cada lliura esterlina invertida en ell. Al capdamunt, continua l’holandès Duncan Laurence, seguit de Sergey Lazarev i de de Luca Hänni, segon i tercer respectivament. Completen el Top 5 dels apostants l’italià Mahmood i el seuc John Lundvik. Tamta, la representant de Xipre, és la primera dona en la classificació; va setena, tot just després del trio islandès Hatari. A partir d’ella, hi ha dues dones més: la maltesa Michela Pace (vuitena) i la grega Katerine Duska (novena). En desena posició hi ha el trio noruec KEiiNO. En les darreres posicions, i en aquest ordre, hi ha Montenegro, San Marino, Letònia, Moldàvia i Geòrgia. Una victòria d’aquest darrer país, per exemple, podria fer multiplicar per 949 cada lliura esterlina invertida, en el millor dels casos.

(Foto: El Periódico)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »