Nieves Álvarez anunciarà els vots del Jurat espanyol amb la imatge de l’Alhambra al fons

Nieves Álvarez anunciarà els vots del Jurat espanyol amb la imatge de l’Alhambra de Granada al seu fons. Serà durant la retransmissió de la Gran Final del Festival d’Eurovisió 2019. TVE ha optat per oferir al món una de les vistes més icòniques del país, en aquest cas, la imatge de la fortalesa de Granada des del mirador que hi ha a la Placeta de Carvajales. És un dels emplaçaments turístics més populars de la ciutat. L’any passat, Álvarez va fer públics els vots del Jurat espanyol amb la imatge del Palacio Real de Madrid al fons. Al 2017, ho va fer acompanyada d’una estampa de la Sagrada Família de Barcelona.

(Foto: TuGranada)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »