Sole Giménez, David Feito, Ricky Merino, Raúl Gómez i Elena Gómez formaran el Jurat espanyol

Sole Giménez, David Feito, Ricky Merino, Raúl Gómez i la locutora de Radio 3, Elena Gómez, formaran el Jurat espanyol del Festival d’Eurovisió 2019. Ho ha fet públic aquest matí la Unió Europea de Radiodifusió. Jiménez va ser membre de Presuntos Implicadors. Des de 2016, fa carrera en solitari. Feito, per la seva banda, va participar al Festival d’Eurovisió 2013 com a membre d’El Sueño de Morfeo. Passat el certamen, va començar també la seva carrera en solitari. Ricky Merino es va donar a conèixer en participar en l’edició 2017 d’Operación Triunfo, mentre que Raúl Gómez és l’autor de “Tu canción“, tema amb què Alfred i Amaia van participar al Festival de 2018. Finalment, Elena Gómez és directora i presentadora del programa Atmósfera de Radio 3. Com a reserva, TVE ha nomenat María Segurado, productora musical i responsable del programa Buenos días Javi y Mar, de cadena 100.

1 Comments

  1. El Sueño de Morfeo hi va anar en 2013. En qualsevol cas, gràcies per la informació.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »