Les Tolmachevy i Kati Wolf, entre les diferents cares conegudes als Jurats nacionals d’Eurovisió 2019

La Unió Europea de Radiodifusió ha publicat avui el llistat de totes les persones que integraran els diferents Jurats d’experts de tots els països que participaran en el Festival d’Eurovisió 2019. S’hi troben diverses cares conegudes, com ara Bruno Berneres, que havia estat cap de la delegació francesa; Kati Wolf, que va representar Hongria al 2011; Monica Anghel, que va participar per Romania al 2002 fent duo amb Marcel Pavel; les germanes russes Tolmachevy, que van guanyar l’Eurojúnior 2006 i més tard van representar el seu país al Festival de 2014; Aleksandar “Sanja” Ilić, que junt amb el seu grup Balkanika va representar Sèrbia l’any passat a Lisboa, i la cantant britànica Sophie Ellis-Bextor. El més veterà és l’autor i compositor danès Johnny Reimar, de 75 anys, i la més jove, la cantant maltesa Nicole Frendo. Però no només hi ha artistes que es dediquen a cantar; hi ha professors de música productors de televisió, DJ radiofònics, mànagers, presentadors de televisió, productors musicals, ballarins, coreògrafs, vocal coaches, actors, directors de cinema, periodistes, productors de televisió, cantants d’òpera i dissenyadors de moda.

(Foto: Wikidata)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »