Miki promet una posada en escena non-stop a Tel Aviv

Gran, color i non-stop!“. Així ha definit Miki la seva posada en escena al Festival d’Eurovisió 2019. Ho ha explicat sense desvetllar cap detall en la roda de premsa prèvia al seu viatge a Israel, que s’ha fet aquest migdia a l’hotel Generator de Madrid. L’artista de Terrassa té previst volar demà cap a Tel Aviv, En el transcurs de la seva compareixença, Miki ha dit que la seva principal preocupació és fer-ho bé: “L’únic que em preocuparia és que aquests mesos de treball incansable no es veiessin reflectits a l’escenari. L’únic que vull és tronar amb el cap ben alt“. Si guanya, ha promès fer-se un tatuatge d’una bena, en honor al títol del tema que haurà de defensar davant de 200 milions de telespectadors dissabte de la pròxima setmana. El representant espanyol ha dit que veu molt amunt a la classificació John Lundvik, de Suècia, i Mahmood d’Itàlia. Divendres dia 10 arribarà el moment que Miki trepitgi per primer cop l’escenari de l’Expo Tel Aviv en el primer assaig que té programat. Serà a les 17.20h (hora d’Israel). La Premsa no hi podrà accedir. Com és sabut, en Miki estarà acompanyat de Mikel Hennet, Ernesto Santos, Fran Guerrero, que ballaran i li faran les veus de cor. També els acompanyaran dues ballarines: María Acosta i Mary Martínez. El català farà la seva primera roda de premsa eurovisiva després d’aquest rpimer assaig. Serà a les 19.15h. Dissabte 11 participarà a l’assaig de l’Orange Carpet, i a l’endemà, a les 10.50h del matí, segon assaig. Dilluns haurà de fer un parell d’actuacions als assajos de la primera semi, junt als representants d’Israel i França.

TVE ha aprofitat per anunciar el seguiment informatiu que farà des de Tel Aviv; cada dia en cada Telediario i en tots els magasins de la cadena. La 2 emetrà en directe les dues semis a partir de les 21.00h. La Final la retransmetran a través de La 1 a la mateixa hora. Més encara; avui a les 20.00h es pot veure el concert especial Miki y amigos a través del web rtve.es. El varen filmar dies enrere als estudis de Prado del Rey, i on l’artista terrassenc comparteix escenari amb l’Alfred García, Taburete, Arnau Griso, Sofía Ellar, La Pegatina i Dalton Bang, la seva pròpia banda de músics. El web de TVE també emetrà en directe l’Orange Carpet, la Welcome Party de diumenge, els assajos i les rodes de premsa de l’artista català, així com les semis i la gran Final del dia 18. Aquell mateix dia, farà connexions en directes des del backstage eurovisiu, amb entrevistes a diversos cantants i, òbviament, amb Miki.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »