En Miki ja és a Tel Aviv!

Ha arirbat poc després de les 18h. En Miki ja és a Tel Aviv! L’artista javia sortit a primera hora de la tarda des de l’aeroport de Barajas, a Madrid, on havia declarat que “estem molt nerviosos, però amb moltes ganes i il·lusió!“. I també, esperançats, ja que el terrassenc aterra a Israel amb la sensació que ‘La venda‘ està tenint molt bona rebuda, a jutjar per com l’han rebuda els assistents a les europarties on ha actuat. A més dels coristes i ballarines, la delegació espanyola la completen Mamen Márquez, directora musical de la candidatura, i Anna Maria Bordas, cap de l’equip de TVE. En Miki tindrà demà divendres el seu primer assaig sobre l’escenari de l’Expo Tel Aviv; serà a partir de les 16.20h, hora catalana.

(Foto: @MikiOT)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »