Filtrat el minut final de l’actuació de Miki feta amb els figurants

Un minut! És el que s’ha filtrat per ara de la posada en escena que Fokas Evangelinos ha preparat per a en Miki i els seus coristes i ballarins. En aquest minut, que correspon al final de la cançó, veurem el sextet espanyol repartint-se entre les dues passarel·les de l’escenari per reunir-se posterioment al capdavant mateix de la plataforma. Hi haurà atrezzo; una estructura que simula ser el perfil d’una casa amb sis dependències; la saleta, el hall des del qual es pot pujar a la planta de dalt i les habitacions; tot, amb decoració molt minimalista i amb predomini absolut del blanc, Aquesta tarda, el terrassenc trepitjarà per primer cop l’escenari de l’Expo Tel Aviv a les 16.20, hora catalana. Un parell d’hores més tard farà la seva primera compareixença de premsa.

(Foto: @iam_abri)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »