Holanda continua liderant les apostes, seguida de Rússia i Itàlia

Holanda continua primera. No hi ha qui la mogui d’aquest lloc privilegiat des de que es va fer pública la seva cançó. Però després de la primera tanda d’assajos de les semifinals eurovisives. Sergey Lazarev ha pujat a la segona posició, que manté des del seu primer assaig. Mahmood, el representant italià, és el tercer. Completen el Top 5 Suècia i Azerbaidjan. El suís Luca Hänni ha baixat fins a la setena posició, tot just a continuació de la maltesa Michela. Realment, la proposta escènica de l’helvètic a Tel Aviv no ha respost a les expectatives i a poc a poc es va desinflant en les expectatives dels apostants. Fins a completar el Top 10 hi ha Islàndia, Austràlia i Xipre, en aquest ordre. Espanya és al tretzè lloc, tot just després de Grècia i França. Una victòria d’en Miki podria fer multiplicar entre 40 i 66 cops cada lliura esterlina invertida en el terrassenc. Per comparar; si tal com indiquen les previsions qui guanya és Duncan Laurence, com a molt es podrien obtenir uns guanys 2,3 cops superiors a la quantitat apostada.

(Foto: Andres Putting)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »