A Jerusalem va morir l’orquestra; a Tel Aviv ho faran les banderes a la grada

Res de banderes a la grada! Eurovisió prohibirà taxativament l’entrada de banderes al recinte de l’Expo Tel Aviv. Si fa un parell d’anys ja van començar les restriccions amb les banderes que podien entrar i les que no, enguany, a Tel Aviv, s’ha posat punt final a la pol·lèmica amb una decisió salomònica. En els futlletons desplegables que es lliuren a les persones que compren entrades per presenciar alguna de les gales del certamen, s’informa que no es podran dur “bosses de qualsevol estil i tamany, menjar i beguda, cascos, animals, pals, banderes, focs d’artifici i aparells electrònics, excepte els telèfons mòbils“. Tel Aviv, a més, també ha posat punt final a les bústies personals de què podien disposar les persones acreditades, perquè les diferents delegacions deixessin material promocional. La televisió pública d’Israel, KAN, considera que d’aquesta manera es contribueix a fer un Festival més sostenible des del punt de vista mediambiental, ja que tot el material de promoció suposava una gran quantitat de paper i plàstic que s’acabava llençant. Això també significa que les delegacions ja no han de dur els singles de promoció dels seus artistes; les cançons participants al Festival estan disponibles a Spotify des de setmanes abans de l’inici dels assajos.

(Foto: Mashable)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »