Satisfacció en la delegació espanyola per com ha anat el segon assaig d’avui

Satisfacció absoluta! Seria el titular que resumiria el sentiment de Miki i el seu equip després del segon assaig dalt de l’escenari de l’Expo Tel Aviv. En finalitzar, intèrpret, coristes i ballarines s’han fos en una emotiva abraçada a instàncies d’en Miki. Segons ha confessat poca estona després en la roda de premsa, algun membre de l’equip no ha pogut controlar les llàgrimes en aquell precñís moment de comunió; perquè “som una família!“. I és que, segons ha explicat al vespre en el transcurs de l’Orange Carpet, “portem tres mesos treballant moltíssim i en el primer assaig no va quedar reflectit, aquest treball. I avui, tot i que ha continuat havent errades, ha estat increïble i per fi hem pogu respirar tranquils” En Miki dorm avui en la tretzena posició en la taula de favorits de les cases d’apostes. “Tant de bo la gent ens voti a la Final i no ara a les apostes!” ha declarat l’artista a pregunta de l’Eurobloc durant el seu passeig per la plaça Habima, que s’ha omplert de gom a gom de periodistes que seguien l’acte oficial d’inauguració del Festival d’Eurovisió 2019. També li demanàvem si és conscient que la seva és una de les posades en escena més vistoses d’aquesta edició i si això fa pujar encara més l’optimisme de cara a la gran Final. Tot i això, el terrassenc ha estat molt moderat en la seva resposta: “He vist la majoria de posades en escena i la veritat és que portem una de les propostes més colorides, més grans i amb més elements. És un punt a favor“.

(Foto: Eurobloc)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »