Miki és John Snow en la promoció de ‘Fantasia a Tel Aviv’, la prèvia del Festival

Un programa previ al Festival d’Eurovisió? I Això, on es veu? Quan surt?“. Són les paraules de Miki Núñez assegut en un Tro de Micròfons i caracteritzat de John Snow, un dels protagonistes de la sèrie Joc de Trons. El video ha estat penjat al perfil oficial de TVE @eurovision_tve per promocionar el programa Fantasia a Tel Aviv, que emetrà en directe des de Tel Aviv i Madrid el pròxim dissabte 18 de maig al vespre, abans del Festival, i a través de la seva pàgina web. Miki és un gran seguidor de la sèrie creada per George RR. Martin. Part de l’equip de TVE tenia previst veure amb el terrassenc el penúltim capítol de la sèrie tot just després de l’Orange Party, que es va fer ahir a la plaça Habima.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »