Austràlia i Islàndia actuaran en la segona meitat de la Final

Bielorússia, Sèrbia, Estònia, Austràlia i Islàndia actuaran en la segona meitat de la gran Final d’aquest pròxim dissabte. Per la seva banda, Grècia, Xipre, Txèquia, San Marino i Eslovènia ho faran en la primera meitat. Així va quedar establert anit, en el transcurs de la roda de premsa dels 10 guanyadors de la gala de dimarts. En ella, els representants d’Islàndia van aprofitar per dir que “el capitalisme és un pas més a prop d’ensorrar-se. Tot està funcionant segons el que vam planificar“. Els qui sí que varen tenir problemes van ser els responsables de l’emissió on line de la televisió israeliana KAN: un ciberatac, que va ser resolt en molt poca estona, va afectar l’emissió en directe de la primera semi a través de la seva pàgina web. L’atac va consistir a interrompre l’emissió amb tot de missatges antiisraelians.

(Foto: Andres Putting)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »