Miki no descarta tornar a implicar-se amb Eurovisió en un futur

Dia d’atenció als mitjans. Miki Núñez ha dedicat aquest matí de dijous a atendre els periodistes espanyols acreditats al Festival d’Eurovisió i que n’estan fent el seguiment. Entre ells, Antena 3 TV. Els ha atès a l’hotel on s’està la delegació espanyola, el Royal Beach Hotel, ubicat en ple passeig marítim de la ciutat. L’artista de Terrassa ha explicat que ahir va arribar la major partr de la seva família; els pares, el germà, els oncles, un cosí i un parell d’oncles-avis. Avui arribarà una cosina i una altra tieta. Ha explicat també que els problemes d’il·luminació que havien tingut ja s’han pogut solucionar. Tot i això, demà divendres encara tindran dos assajos més i dissabte a primera hora de la tarda, el darrer abans de la gran Final. A l’hotel, Mamen Márquez, directora artistica de la delegació espanyola, els ha programat assajos extra i exercicis per mantenir a to i cuidar la veu.

Miki Núñez ha explicat que la seva gran favorita és Suècia, que no es treu la cançó del cap i que la va taral·lejant tot el dia. Si no venç John Lundvik, les seves favorites són Itàlia i França. L’artista ha explicat que quan el seu amic Eliot, el representant de Bèlgica, va acabar d’actuar dimarts passat, l’intèrpret el va anar a buscar per demanar-li com ho havia fet. Núñez ha explicat que li va dir que ho havia fet bé, que havia actuat rígis, probablement per la seva joventut, però que el resultat final era bo. I que tan bon punt com es va saber que Bèlgica havia quedat eliminada, ell mateix va córrer cap al camerino de l’artista per mostrar-li el seu suport i dir-li que ho considerava injust. Núñez també ha dit que quan va anar a Rússia, va conèixer Sergey Lazarev. Ignorava que allà fos una gran estrella. Van poder parlar molt poca estona. Lazarev li va dir que quan Fokas Evangelinos era a Madrid amb ell, sentia enveja. “Sí, jo, quan és amb tu, també!“, li va respondre.

Miki Núñez ha explicat que no descarta tornar a implicar-se en un Festival, bé com a intèpret i com a compositor, si OT torna a demanar cançons per a un futur Festival. Diu que li està agradant l’experiència. El terrassenc ha aprofitat per fer una mica de turisme pel país; dimarts va visitar els mercats Carmel i el Nahalat Binyamin, d’artesania. Ahir dimecres va ser a la ciutat vella de Jerusalem, on va entrar a l’església del Sant Sepulcre, el lloc on Crist suposadament va ser crucificat, el Mur de les Lamentacions i la Torre de David. Anit va fer un parell d’actuacions; primer, al Theater Club, en una festa organitzada pel web Wiwibloggs, i després, a l’Euroclub, on va coincidir amb Ruth Lorenzo i Conchita Wurst.

(Foto: Raúl Tejedor RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »